Fritiden med Makeupskolan.se och Marbella Event Academy

Ni är lediga lördagar och söndagar för gemensamma aktiviteter eller helt fria att utforska Spanien på egen hand.

MALAGA, MARBELLA, PUERTO BANUS

Marbella Event Academy flyttade mars 2019 till helt nybyggda lokaler mitt i Centrala Marbella, endast 3 gator från stranden.
Så centralt det går att komma i Marbella, intill parker, strand, beach clubs, gamla stan, kultur och massvis med restauranger! 
Marbella är den mest aktiva platsen på Solkusten, känd i Europa för sitt pulserande nattliv. Hit vallfärdar skandinaver och övriga européer varje år för att njuta av solen, stränderna, shoppingen och utelivet. Den fantastiska stämning och festliga atmosfär som råder här går inte att förklara med ord. Bland de mysiga gränderna och charmiga vita husen hittar du allt du kan önska dig.
De finare restaurangerna och lyxbutikerna hittar du nere I Puerto Banus marina, medan den billiga spanska shoppingen finns över gatan från skolan i gamla stan Marbella och i shoppinggalleriorna. Ni kan även utnyttja era VIP-kort ni får första dagen som ger er rabatter på de nattklubbar och restauranger vi samarbetar med. 
Loading…

SOMMAR OCH VINTER I MARBELLA

Beroende på årstid så varierar utbudet av aktiviteter en del. Därför kan det vara värt att ha detta I åtanke när du bokar din kurs, beroende på vad du vill ha ut av den. Högsäsongen för turismen är från den sista april till första oktober och då är de flesta beachclubs, poolpartyn och nattklubbar öppna varje dag. Övrig tid på året har vissa nattklubbar öppet endast på helger, samt vissa poolområden kan vara stängda. På vintern då temperaturen ligger runt 20-24 grader rekommenderar vi dagsutflykter i bergen, hästridning på stranden, kitesurfing, kulturdag i Malaga. 

SOLKUSTEN

Med sina 320 soldagar per år är solkusten den solsäkraste platsen i Europa. Närheten till afrika och det subtropiska klimatet gör att det finns mycket att göra.

Rid hästar eller surfa på den milslånga stranden I Tarifa, känd som en av Spaniens vackraste stränder. Åk på en dagstur till Portugal eller en weekend till Marocko. Hyr en jeep eller scooter och upptäck kusten, eller sätt dig på ett café I Gamla Stan i Marbella och beställ in lite tapas.

När det inte är poolpartysäsong åker vi till Cableski Marbella!

Paintball tillsammans med elever och lärare.

Ett urval av nattklubbar samt Beach clubs Videos

Top